Στο Δικαστήριο 25χρονος - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο και αποτελούσε σοβαρό κίνδυνο

Στο Δικαστήριο 25χρονος - 'Πετούσε' στον αυτοκινητόδρομο και αποτελούσε σοβαρό κίνδυνο

Μέλη της τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός ήταν νεαρός άνδρας ηλικίας 25 ετών, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος οδηγός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE