'Ντου' της Αστυνομίας σε αποθήκη στη Λευκωσία - Πέρασαν χειροπέδες σε τρία πρόσωπα μετά από παραδοχή κλοπής

'Ντου' της Αστυνομίας σε αποθήκη στη Λευκωσία - Πέρασαν χειροπέδες σε τρία πρόσωπα μετά από παραδοχή κλοπής

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν χθες βράδυ σε αποθήκη στη Λευκωσία, όπου εντόπισαν κρυμμένα (εντός της αποθήκης) τρία πρόσωπα.

Στο έδαφος κοντά στα τρία πρόσωπα, εντοπίστηκαν εξαρτήματα αυτοκινήτων (καταλύτες), τους οποίους τα εν λόγω πρόσωπα, παραδέχθηκαν, ότι θα έκλεβαν από το πιο πάνω υποστατικό.

Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE