Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Αγανάκτηση και θυμό από τους πολίτες για την μεγάλη καθυστέρηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την καταβολή του επιδόματος αδειών 2021 στους πολίτες.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι απολαβές αδειών 2019 είχαν καταβληθεί στις 11 Ιουνίου, ωστόσο φέτος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο οφείλεται στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω των Ειδικών Επιδομάτων Covid-19 που έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται ανακοίνωση Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 για την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.