Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Αγανάκτηση και θυμό από τους πολίτες για την μεγάλη καθυστέρηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την καταβολή του επιδόματος αδειών 2021 στους πολίτες.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι απολαβές αδειών 2019 είχαν καταβληθεί στις 11 Ιουνίου, ωστόσο φέτος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο οφείλεται στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω των Ειδικών Επιδομάτων Covid-19 που έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται ανακοίνωση Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 για την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE