O EMA ενέκρινε 2 επιπλέον τοποθεσίες παραγωγής για το εμβόλιο της BioNTech / Pfizer

O EMA ενέκρινε 2 επιπλέον τοποθεσίες παραγωγής για το εμβόλιο της BioNTech / Pfizer

Η επιτροπή του EMA για τα ανθρώπινα φάρμακα (CHMP) ανακοίνωσε ότι ενέκρινε σήμερα δύο πρόσθετα σημεία παραγωγής για την παραγωγή του Comirnaty, του εμβολίου COVID-19 που αναπτύχθηκε από την BioNTech και τη Pfizer.


Το ένα εργοστάσιο βρίσκεται στο Reinbek της Γερμανίας, λειτουργεί από την Allergopharma GmbH & Co. KG. και το άλλο στο Stein της Ελβετίας και το διαχειρίζεται η Novartis Pharma. Οι δύο γραμμές παραγωγής θα εκτελέσουν βήματα κατασκευής τελικών προϊόντων σε διαφορετικά στάδια της διαδικασίας και αναμένεται να υποστηρίξουν τη συνεχιζόμενη προμήθεια Comirnaty στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή η σύσταση δεν απαιτεί πρόσθετη απόφαση της Κομισιόν και οι γραμμές παραγωγής μπορούν να τεθούν σε λειτουργία αμέσως.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE