Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Αγανάκτηση και θυμό από τους πολίτες για την μεγάλη καθυστέρηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την καταβολή του επιδόματος αδειών 2021 στους πολίτες.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι απολαβές αδειών 2019 είχαν καταβληθεί στις 11 Ιουνίου, ωστόσο φέτος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο οφείλεται στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω των Ειδικών Επιδομάτων Covid-19 που έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται ανακοίνωση Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 για την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE