Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Έρχονται ανακοινώσεις για το επίδομα αδειών – Αγανάκτηση από τους δικαιούχους

Αγανάκτηση και θυμό από τους πολίτες για την μεγάλη καθυστέρηση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την καταβολή του επιδόματος αδειών 2021 στους πολίτες.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι απολαβές αδειών 2019 είχαν καταβληθεί στις 11 Ιουνίου, ωστόσο φέτος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία σύμφωνα με το Υπουργείο οφείλεται στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο μηχανογραφημένο σύστημα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, λόγω των Ειδικών Επιδομάτων Covid-19 που έχουν καταβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αναμένεται ανακοίνωση Τετάρτη 23/6 ή Πέμπτη 24/6 για την ακριβή ημερομηνία καταβολής του επιδόματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE