Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για εμπρησμό κατοικίας στην Πάφο

Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα για εμπρησμό κατοικίας στην Πάφο

Σε άλλες δύο συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού εξοχικής κατοικίας, που σημειώθηκε το απόγευμα της 17ης Ιουνίου 2021, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Πρόκειται για 53χρονη και 30χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, 18 Ιουνίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, 27χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παναγιάς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE