ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο χώρος στάθμευσης στον μόλο - Πότε και για πόσο καιρό θα μείνει κλειστός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο χώρος στάθμευσης στον μόλο - Πότε και για πόσο καιρό θα μείνει κλειστός

Κλειστός για μια εβδομάδα θα είναι από αύριο ο χώρος στάθμευσης της οδού Σπύρου Αραούζου (Μόλος 1), ανακοινώνει ο Δήμος. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού πληροφορεί τους δημότες και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης στην επίχωση,  ότι  από αύριο Πέμπτη, μέχρι και την Πέμπτη 1η Ιουλίου, θα παραμείνει κλειστός για εκτέλεση εργασιών.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν να σταθμεύσουν ή και να μετακινήσουν τα οχήματα τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE