ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο χώρος στάθμευσης στον μόλο - Πότε και για πόσο καιρό θα μείνει κλειστός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλείνει ο χώρος στάθμευσης στον μόλο - Πότε και για πόσο καιρό θα μείνει κλειστός

Κλειστός για μια εβδομάδα θα είναι από αύριο ο χώρος στάθμευσης της οδού Σπύρου Αραούζου (Μόλος 1), ανακοινώνει ο Δήμος. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού πληροφορεί τους δημότες και ιδιαίτερα τους καθημερινούς χρήστες του συγκεκριμένου χώρου στάθμευσης στην επίχωση,  ότι  από αύριο Πέμπτη, μέχρι και την Πέμπτη 1η Ιουλίου, θα παραμείνει κλειστός για εκτέλεση εργασιών.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως μεριμνήσουν να σταθμεύσουν ή και να μετακινήσουν τα οχήματα τους σε άλλους δημοτικούς χώρους στάθμευσης της παραλιακής οδού.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE