Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση της, έρχεται το τέλος για τη Συμμαχία Πολιτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου, αποφασίστηκε όπως η Συμμαχία Πολιτών ενσωματωθεί στην ΕΔΕΚ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η οριστική αποχώρηση του Γιώργου Λιλλήκα από την πολιτική, μετά την μακροχρόνια προσφορά του.

Σε ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών, αναφέρει ότι αρχίζει επίσημα ο διάλογος για την ενοποίηση του κόμματος με την ΕΔΕΚ και γνωστοποιεί την απόφαση της Ανώτατης Πολιτικής Συγκλήτου της Συμμαχίας Πολιτών, που συνεδρίασε χθες βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE