Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Αποχωρεί από την πολιτική ο Λιλλήκας – Τίτλοι τέλους για τη Συμμαχία Πολιτών

Οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση της, έρχεται το τέλος για τη Συμμαχία Πολιτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου, αποφασίστηκε όπως η Συμμαχία Πολιτών ενσωματωθεί στην ΕΔΕΚ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η οριστική αποχώρηση του Γιώργου Λιλλήκα από την πολιτική, μετά την μακροχρόνια προσφορά του.

Σε ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών, αναφέρει ότι αρχίζει επίσημα ο διάλογος για την ενοποίηση του κόμματος με την ΕΔΕΚ και γνωστοποιεί την απόφαση της Ανώτατης Πολιτικής Συγκλήτου της Συμμαχίας Πολιτών, που συνεδρίασε χθες βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE