Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο στο Μαϊάμι – Φόβοι για νεκρούς και εγκλωβισμένους

Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο στο Μαϊάμι – Φόβοι για νεκρούς και εγκλωβισμένους

Οι αρχές στη Νότια Φλόριντα ανταποκρίθηκαν νωρίς την Πέμπτη σε "μερική κατάρρευση κτιρίου", όπως ανέφερε μέσω Twitter η Πυροσβεστική του Μαϊάμι σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με το σχετικό tweet, περισσότερες από 80 μονάδες διάσωσης βρίσκονται στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων τεχνικής διάσωσης, μαζί με βοήθεια από δημοτικές πυροσβεστικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται πως το κτήριο βρίσκεται στη μικρή, παραθαλάσσια πόλη Surfside, περίπου 6 μίλια βόρεια του Μαϊάμι Μπιτς, ενώ δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την κατάρρευση του κτηρίου και αν υπάρχουν θύματα, σύμφωνα με το abcnews.com.

Οι αρχικές αναφορές κάνουν λόγο ότι τουλάχιστον δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το cbsnews.com.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE