Έχετε στρες; Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν

Έχετε στρες; Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν

Ο ρόλος της διατροφής στη διαχείριση του στρες. Ποια τρόφιμα δρουν καταπραϋντικά και ποια επιδεινώνουν την κατάσταση. Πως επηρεάζει η διατροφή τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Αν νιώθετε συνέχεια έντονο στρες, προσέξτε τη διατροφή σας. Ορισμένα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε την κορτιζόλη σας – την κύρια ορμόνη που ευθύνεται για το στρες.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE