Έχετε στρες; Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν

Έχετε στρες; Αυτά τα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν

Ο ρόλος της διατροφής στη διαχείριση του στρες. Ποια τρόφιμα δρουν καταπραϋντικά και ποια επιδεινώνουν την κατάσταση. Πως επηρεάζει η διατροφή τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης.

Αν νιώθετε συνέχεια έντονο στρες, προσέξτε τη διατροφή σας. Ορισμένα τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε την κορτιζόλη σας – την κύρια ορμόνη που ευθύνεται για το στρες.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE