Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας που έριξε βιτριόλι σε μητροπολίτες - BINTEO

Στον εισαγγελέα χωρίς ράσα ο ιερέας που έριξε βιτριόλι σε μητροπολίτες - BINTEO

Εφτασε στην Ευελπίδων σιωπηλός με λευκό μπλουζάκι -«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό», είπε - Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στο Δρομοκαΐτειο προκειμένου να εξετασθεί από ψυχιάτρους

Στην Ευελπίδων οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 6.30 το απόγευμα ο καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου. Σιωπηλός, χωρίς ράσα και φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, έφθασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και πλέον θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η μεταγωγή του καθυστέρησε καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να προηγηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Για το λόγο αυτό συνοδεία αστυνομικών είχε οδηγηθεί στο Δρομοκαϊτειο.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή, ο καθαιρεθείς ιερέας Θεοφύλακτος Κόμβος είπε: «δεν ήξερα ότι θα κάνω καλό. Ζητώ συγγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου».

Πλέον βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.