Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν 99 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, μετά την κατάρρευση κτηρίου με κατοικίες κοντά στο Μαϊάμι, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ Φρέντι Ραμίρες, εκφράζοντας φόβο για ένα βαρύ απολογισμό θυμάτων.

Πενήντα τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν, αλλά δεν έχουμε κανένα νέο από 99 ανθρώπους, δήλωσε σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε αυτή την καταστροφή, η αιτία της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί επί του παρόντος, και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι προετοιμάζεται "για κακά νέα".

ΚΥΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE