Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν 99 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, μετά την κατάρρευση κτηρίου με κατοικίες κοντά στο Μαϊάμι, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ Φρέντι Ραμίρες, εκφράζοντας φόβο για ένα βαρύ απολογισμό θυμάτων.

Πενήντα τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν, αλλά δεν έχουμε κανένα νέο από 99 ανθρώπους, δήλωσε σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε αυτή την καταστροφή, η αιτία της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί επί του παρόντος, και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι προετοιμάζεται "για κακά νέα".

ΚΥΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE