Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Ενενήντα εννέα αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα

Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν 99 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, μετά την κατάρρευση κτηρίου με κατοικίες κοντά στο Μαϊάμι, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μαϊάμι-Ντέιντ Φρέντι Ραμίρες, εκφράζοντας φόβο για ένα βαρύ απολογισμό θυμάτων.

Πενήντα τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν, αλλά δεν έχουμε κανένα νέο από 99 ανθρώπους, δήλωσε σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε αυτή την καταστροφή, η αιτία της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί επί του παρόντος, και ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι προετοιμάζεται "για κακά νέα".

ΚΥΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.