Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν για διμερή και περιφερειακά ζητήματα

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν για διμερή και περιφερειακά ζητήματα

Τις σχέσεις Τουρκίας - Ρωσίας και τις περιφερειακές εξελίξεις συζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαδιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία τους το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των πτήσεων από τη Ρωσία προς την Τουρκία από τις 22 Ιουνίου και δήλωσε ότι θα συζητήσουν τα μέτρα που θα ληφθούν για την επίτευξη του στόχου του όγκου συναλλαγών 100 δις δολαρίων μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Μικτής Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 30 Ιουλίου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε εξάλλου στην Αρμενία, λέγοντας ότι πρέπει τώρα να επικεντρωθεί στην ειρήνη και τη συνεργασία και να εφαρμόσει πλήρως τις τριμερείς διακηρύξεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE