ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Από 250 επαφές σε γάμο δήλωσαν μόνο... 20 - ‘Τούτοι είναι, μην μας ξαναενοχλήσετε’ λέει ο γαμπρός στην ιχνηλάτηση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Από 250 επαφές σε γάμο δήλωσαν μόνο... 20 - ‘Τούτοι είναι, μην μας ξαναενοχλήσετε’ λέει ο γαμπρός στην ιχνηλάτηση

Δείχνει να ξεφεύγει η κατάσταση με τις αλυσίδες μετάδοσης αφού αρκετά ανησυχητικά είναι τα όσα ανέφερε στο ThemaOnline ο επικεφαλής της ομάδας ιχνηλάτησης Βαλεντίνος Σιλβέστρος.

Το πρώτο cluster αφορά μέχρι στιγμής 15 άτομα της ίδιας παρέας που βρέθηκαν μαζί σε συναυλία στον Πρωταρά. Το δεύτερο εξ’αυτών αφορά boat party από το οποίο έχουν εντοπιστεί αρχικά 6 πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιχνηλάτηση ‘παρακαλεί’ για τη λίστα καλεσμένων με σκοπό να προλάβει τα χειρότερα. Το τρίτο και μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά την αλυσίδα από γαμήλιο πάρτυ αφού σύμφωνα με το διοργανωτή δόθηκαν στην ιχνηλάτηση 20 επαφές... αντί για 250!

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε όταν ο γαμπρός ξαναρωτήθηκε σχετικά με τις επαφές είπε: ‘Τούτοι είναι, μη μας ξαναενοχλήσετε!’.

Όπως αντιλαμβάνεστε η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό πλέον σημείο με τις κρυμμένες επαφές να αποτελούν τροχοπέδι για τον περιορισμό της εξάπλωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE