Συμπλοκή με μαχαιρώματα στην περιοχή Μακένζυ – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Συμπλοκή με μαχαιρώματα στην περιοχή Μακένζυ – Τρία πρόσωπα στο νοσοκομείο

Με μαχαιρώματα έπειτα από συμπλοκή έκλεισε η βραδιά για αριθμό προσώπων στην περιοχή Μακένζυ χθες βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή ατόμων στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα.


Μέλη της δύναμης έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τρία άτομα τραυματισμένα και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο. Η υγεία τους δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας.


Οι λόγοι της συμπλοκής είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τις ταυτότητες των προσώπων που εμπλέκονται στη συμπλοκή, αναμένεται να λάβει κατάθεση από τους τρεις τραυματίες.


Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE