Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην τοποθεσία «Παραλώνια» στον Κακομάλλη

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην τοποθεσία «Παραλώνια» στον Κακομάλλη

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 26/6/2021 και ώρα 8:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία «Παραλώνια», στον Κακομάλλη.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 8:51 αφού έκαψε έκταση μισού δεκαρίου από άγρια χόρτα και θάμνους.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.