Εκπέμπει SOS ο Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου: Άμεση στελέχωση του αστυνομικού σταθμού μετά τη νέα άφιξη μεταναστών

Εκπέμπει SOS ο Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου: Άμεση στελέχωση του αστυνομικού σταθμού μετά τη νέα άφιξη μεταναστών

Το αίτημα για άμεση στελέχωση του αστυνομικού σταθμού διατύπωσε εκ νέου ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους, μετά τη νέα κάθοδο μεταναστών στην ακριτική περιοχή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κλεάνθους χαρακτήρισε «άκρως ανησυχητικό» το φαινόμενο του νέου κύματος μεταναστών και όπως είπε, χρειάζεται άμεσα «να στελεχωθεί ο αστυνομικός σταθμός Κάτω Πύργου Τηλλυρίας αλλά και η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία».

Ο κ. Κλεάνθους είπε εξάλλου πως «πρέπει να γίνει περιφρούρηση των συνόρων». Ανέφερε πως οι διακινητές αφήνουν τους παράτυπους μετανάστες στο λιμανάκι του Λιμνίτη και αυτοί «ανενόχλητοι βαδίζοντας το μονοπάτι, καταφθάνουν τις βραδινές ώρες στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας».

Λίγο πριν τις 05:00 το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκαν σε περιοχή του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας 21 παράτυποι μετανάστες αραβικής καταγωγής. Πρόκειται για άνδρες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Κάτω Πύργο Τηλλυρίας για την εξακρίβωση των στοιχείων τους ενώ ακολούθως θα μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.