Στο πένθος η οικογένεια της Αστυνομίας - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 52χρονος Ανδρέας

Στο πένθος η οικογένεια της Αστυνομίας - Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 52χρονος Ανδρέας

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο θάνατος του Αστυφύλακα 2994 Ανδρέα Χρυσάνθου, 52 ετών, τέως από τη Λεμεσό. Ο 52χρονος άντρα απεβίωσε το Σάββατο 26 Ιουνίου, 2021.

Ο Ανδρέας Χρυσάνθου, υπηρέτησε στην Αστυνομία με ευσυνειδησία και αφοσίωση στο καθήκον, για 31 συναπτά έτη, σε διάφορες υπηρεσίες και τμήματα, με πολυετή υπηρεσία στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, όπου υπηρετούσε μέχρι και το θάνατό του.

Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου, 2021, στις 13.30μ.μ., από την Εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Ο εκλιπών καταλείπει δύο παιδιά ηλικίας 17 και 21 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE