Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Κορωνoϊός: Το πείραμα της Ίμπιζας – 1.400 άτομα διασκέδασαν και χόρεψαν «ελεύθεροι» σε νυχτερινό κλαμπ

Περίπου 1.400 εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό πείραμα στην Ίμπιζα, το οποίο ακολουθούν το τελευταίο διάστημα Αρχές σε πολλές χώρες.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της διάσημης ισπανικής περιοχής για να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Με αυτό τον τρόπο οι αρχές θα μπορέσουν να ελέγξουν εάν μπορούν να ανοίξουν ξανά τα κέντρα διασκέδασης με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το BBC, στο πείραμα μπορούσαν να συμμετάσχουν μόνο οι εργαζόμενοι που είχαν εμβολιαστεί πλήρως ή όσοι είχαν υποβάλλει αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.