Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
Η ημερομηνία του Αυγούστου καθορίστηκε ώστε να δοθεί χρόνος στους περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του νέου κορωνοϊού. Άλλοι δημόσιοι χώροι που βρίσκονται στη λίστα είναι: εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γυμναστήρια, μουσεία, θέρετρα και όλα τα άλλα καταστήματα λιανικής, εκτός από εκείνα που πωλούν προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.
Η απόφαση δεν ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί λόγω εξαίρεσης, ούτε για παιδιά κάτω των 15 ετών, πρόσθεσε το γραφείο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις