Σε σοβαρή κατάσταση 20 ασθενείς με κορωνοϊό - Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια - ΠΙΝΑΚΑΣ

Σε σοβαρή κατάσταση 20 ασθενείς με κορωνοϊό - Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια - ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε  332 (ποσοστό θετικότητας: 0,67%) νέα κρούσματα την Τρίτη 29 Ιουνίου, ενώ ούτε σήμερα ανακοινώθηκαν θάνατοι με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 378.  

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 59 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 20 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 20 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι έξι είναι διασωληνωμένοι, οι τρεις νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 11 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(28 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

22

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

6

Λευκωσίας

(13 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

4

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

9 (3 εκτός αναπνευστήρα)

Λεμεσού

(17 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

12

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

5

Μακάρειο

(1 ασθενής)

Θάλαμος COVID

1

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE