Χάρι και Ουίλιαμ θα εμφανιστούν μαζί στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Χάρι και Ουίλιαμ θα εμφανιστούν μαζί στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο αδερφός του, Ουίλιαμ, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μετά την κηδεία του Φίλιππου κοινή εμφάνιση στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της μητέρας τους, Νταϊάνα, ανήμερα της 60ης επετείου των γενεθλίων της, την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια μη αναμενόμενη, δεδομένης της τεταμένης σχέσης ανάμεσά τους, αναφορά στον αδερφό του, κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένου μηνύματός του στα βραβεία Νταϊάνα.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε στην εικονική τελετή απονομής των βραβείων που στοχεύουν στην αναγνώριση της δράσης νέων ανθρώπων για τη βελτίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. «Θα ήθελα να ξεκινήσω αναγνωρίζοντας τους νέους ανθρώπους που είναι μαζί μας σήμερα. Όπου κι αν βρίσκεστε τώρα, θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε μέρος αυτής της σημαντικής στιγμής και που είστε ένα τόσο πολύτιμο πλεονέκτημα για την κοινότητά μας», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE