Βρέφος 2 μηνών στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Ασυνήθιστη αύξηση παιδιών στο Νοσοκομείο

Βρέφος 2 μηνών στο Μακάρειο με κορωνοϊό – Ασυνήθιστη αύξηση παιδιών στο Νοσοκομείο

Αυξήθηκαν κατακόρυφα οι εισαγωγές παιδιών, θετικών στον κορωνοϊό, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια ασυνήθιστη για αυτή την περίοδο αύξηση νοσηλευόμενων παιδιών με κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Ηλία πιθανόν η αύξηση να οφείλεται στην έντονη δραστηριότητα του ιού στην κοινότητα και ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες. Το εύρος ηλικιών που νοσηλεύονται είναι από ηλικίας 2 μηνών βρέφος μέχρι και 14 ετών παιδιά.

Ανησυχία φέρνει το νέο στέλεχος Δέλτα, καθώς η ραγδαία εξάπλωση του φαίνεται να κτυπάει σε νεαρές ηλικίες ενώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να επηρεάζει τα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.