Διευθετήθηκαν περισσότερα από 1000 ραντεβού για τα άτομα 16-17 ετών

Διευθετήθηκαν περισσότερα από 1000 ραντεβού για τα άτομα 16-17 ετών

Μέχρι τις 9:30 σήμερα που η Πύλη Εμβολιασμού είναι ανοικτή για τα άτομα 16-17 ετών, διευθετήθηκαν από αυτές τις ηλικίες 1.070 ραντεβού, από σύνολο 1.300 που διευθετήθηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

 
Υπενθυμίζεται ότι για τους 16-17 ετών το εμβόλιο που συστήνεται είναι εκείνο της Pfizer, το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από τον ΕΜΑ για χορήγηση στα άτομα κάτω των 18 ετών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, μέχρι και χθες, εμβολιάστηκε με την 1η δόση το 64,3% του πληθυσμού. Ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί για χορήγηση της 1ης δόσης στο 65% του πληθυσμού το 1ο εξάμηνο του 2021, επιτυγχάνεται εάν συνυπολογιστούν και οι σημερινοί εμβολιασμοί που είναι σε εξέλιξη.

Πλήρως εμβολιασμένο, με το μονοδοσικό της Johnson&Johnson ή με τις δύο δόσεις των άλλων τριών εμβολίων, είναι το 49,5% του πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE