Πήγε να κλέψει αρτοποιείο προτάσσοντας μαχαίρι και έφυγε άπραγος, ξαναχτύπησε δέκα λεπτά μετά

 Πήγε να κλέψει αρτοποιείο προτάσσοντας μαχαίρι και έφυγε άπραγος, ξαναχτύπησε δέκα λεπτά μετά

Μια απόπειρα ληστείας και μια ληστεία σε δύο διαφορετικά αρτοποιεία, έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/7) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κοντά στις 2:30, άγνωστος άνδρας, μπήκε σε αρτοποιείο φορώντας χειρουργική μάσκα και ζήτησε χρήματα από τον υπάλληλο, προτάσσοντας μαχαίρι.

Ο υπάλληλος δεν παρέδωσε το εν λόγω χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να τραπεί σε φυγή.

Περίπου δέκα λεπτά μετά, το ίδιο όπως διαφαίνεται πρόσωπο μετέβη σε δεύτερο αρτοποιείο και ζήτησε χρήματα από την υπάλληλο με τον ίδιο τρόπο, προτάσσοντας δηλαδή μαχαίρι.

Στη δεύτερη περίπτωση η υπάλληλος παρέδωσε τα λεφτά στον ληστή, με τον άγνωστο άντρα να τρέπεται σε φυγή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις για τα δύο περιστατικά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE