ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 529 νέα κρούσματα σήμερα (2/7) - Κανένας θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 529 νέα κρούσματα σήμερα (2/7) - Κανένας θάνατος

Αναλυτικά το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Ιουλίου 2021:

Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 378.


54 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 20 σε σοβαρή κατάσταση.
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 45,212 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).


529 (ποσοστό θετικότητας: 1,17%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 76,862.

Θάνατοι από τη νόσο COVID-19:

Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με COVID-19. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 παραμένει 378, εκ των οποίων:

254 άντρες (67%), και
124 γυναίκες (33%).
Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 77 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE