Θρασύτατη δήλωση της Εμινέ Ερντογάν: Μειώστε τις μερίδες του φαγητού σας

Θρασύτατη δήλωση της Εμινέ Ερντογάν: Μειώστε τις μερίδες του φαγητού σας

Την ώρα που η τουρκική οικονομία συνεχίζει την… κατρακύλα και αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Τούρκων πολιτών που αδυνατούν να καλύψουν της καθημερινές, βασικές ανάγκες τους, η Εμινέ Ερντογάν προχώρησε σε μία θρασύτατη δήλωση.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το υπουργείο Γεωργίας, με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας», η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε ως παράδειγμα τις χώρες της Αφρικής, λέγοντας πως η Τουρκία δεν χρειάζεται να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε», είπε η Εμινέ Ερντογάν.

Η δήλωση της έχει προκαλέσει οργή στην Τουρκία, ωστόσο φαίνεται πως… δεν ιδρώνει το αυτί του προεδρικού ζεύγους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE