ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

Απίστευτη τροχαία κίνηση δημιουργήθηκε στον αυτοκινητόδρομο απο λίγοο πριν απο το σημείο του κυκλικού κόμβου Ριζοελίας ( κοντά στην έξοδο Λιβαδιών) προς Λευκωσία μέχρι και το σημείο ένωσης των αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού - Λευκωσίας.

Οι εκδρομείς όπως κάθε Κυριακή κάνουν την επιστροφή τους απο την μικρή τους απόδραση το Σαββατοκυρίακο παραλιακά.

Η επιστροφή κάθε Κυριακή φαίνεται να είναι ένα μικρό μαρτύριο καθυστέρησης και τροχαίας κίνησης.

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στους αυτοκινητόδρομους Αγίας Νάπας - Λάρνακας και Λάρνακας – Λευκωσίας, καθώς και στη συμβολή των αυτοκινητοδρόμων Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την περιοχή Αλάμπρας. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE