ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

Απίστευτη τροχαία κίνηση δημιουργήθηκε στον αυτοκινητόδρομο απο λίγοο πριν απο το σημείο του κυκλικού κόμβου Ριζοελίας ( κοντά στην έξοδο Λιβαδιών) προς Λευκωσία μέχρι και το σημείο ένωσης των αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού - Λευκωσίας.

Οι εκδρομείς όπως κάθε Κυριακή κάνουν την επιστροφή τους απο την μικρή τους απόδραση το Σαββατοκυρίακο παραλιακά.

Η επιστροφή κάθε Κυριακή φαίνεται να είναι ένα μικρό μαρτύριο καθυστέρησης και τροχαίας κίνησης.

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στους αυτοκινητόδρομους Αγίας Νάπας - Λάρνακας και Λάρνακας – Λευκωσίας, καθώς και στη συμβολή των αυτοκινητοδρόμων Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την περιοχή Αλάμπρας. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE