ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

ΤΩΡΑ: Απίστευτη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελία μέχρι και το σημείο που ενώνεται Λεμεσός - Λευκωσία

Απίστευτη τροχαία κίνηση δημιουργήθηκε στον αυτοκινητόδρομο απο λίγοο πριν απο το σημείο του κυκλικού κόμβου Ριζοελίας ( κοντά στην έξοδο Λιβαδιών) προς Λευκωσία μέχρι και το σημείο ένωσης των αυτοκινητοδρόμων Λεμεσού - Λευκωσίας.

Οι εκδρομείς όπως κάθε Κυριακή κάνουν την επιστροφή τους απο την μικρή τους απόδραση το Σαββατοκυρίακο παραλιακά.

Η επιστροφή κάθε Κυριακή φαίνεται να είναι ένα μικρό μαρτύριο καθυστέρησης και τροχαίας κίνησης.

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στους αυτοκινητόδρομους Αγίας Νάπας - Λάρνακας και Λάρνακας – Λευκωσίας, καθώς και στη συμβολή των αυτοκινητοδρόμων Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την περιοχή Αλάμπρας. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Δείτε φωτογραφίες: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE