Τα 4 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα 4 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η φονική πυρκαγιά του Σαββάτου στοίχησε τη ζωή σε 4 άντρες. Παιδιά έμειναν ορφανά, γυναίκες έχασαν τον σύζυγο τους, γονείς και συγγενείς έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους τόσο άδικα.

Ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή αλλά δυστυχώς η πυρκαγιά που ξεκίνησε το Σάββατο (3/7) τους έκοψε το νήμα της ζωής.


Ο Αιζάτ Σαλάμα Γιουσέφ, 36 ετών και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Εργαζόταν στην Κύπρο τέσσερα χρόνια.


Ο Μαρτζούκου Σορτί Μαρζού, 36 ετών, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Εργαζόταν στην Κύπρο πέντε χρόνια.


Ο Ναγκίτ Ναμπίλ Γιουνάν, 24 ετών. Εργαζόταν στην Κύπρο ένα χρόνο.


Ο Ελιάς Μιλάτ Φαρούκ, 25 ετών. Εργαζόταν στην Κύπρο ένα χρόνο.


Και οι τέσσερις από την Αίγυπτο.


Μέχρι στιγμής σύμφωνα με την Αστυνομία οι σοροί τους δεν έχουν ταυτοποιηθεί.


Έκκληση κάνουν οι συμπατριώτες των θυμάτων προς το κράτος και τους Κύπριους πολίτες για οικονομική βοήθεια των οικογενειών των θυμάτων. Πρόκειται για φτωχές οικογένειες που ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή και να στηρίξουν τις οικογένειες του φεύγοντας τόσο άδικα από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE