ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ - ΧΡΟΝΙΚΟ: Έτσι έχασαν την ζωή τους οι 4 εργάτες - Έτρεχαν να σωθούν απο τη μανία της φωτιάς και απανθρακώθηκαν

ΒΙΝΤΕΟ - ΧΡΟΝΙΚΟ: Έτσι έχασαν την ζωή τους οι 4 εργάτες - Έτρεχαν να σωθούν απο τη μανία της φωτιάς και απανθρακώθηκαν

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Τέσσερις άνθρωποι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη ενώ βρέθηκαν απανθρακωμένοι, αφού δεν κατάφεραν να ξεφύγουν απο τη μανία της φωτιάς.

Φίλοι, συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως "έσβησαν" με αυτό τον τρόπο οι τέσσερις Αίγυπτιοι εργάτες .

Ξεψύχησαν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν απο τις φλόγες που βρέθηκαν απρόοπτα μπροστά τους.

Οι τέσσερις εργάτες , βρίσκονταν στις εργασίες τους πλησίον της κοινότητας Μελίνης. Σύμφωνα με μαρτυρίες ομοεθνων τους στον Alpha Κύπρου, η φωτιά τους ανάγκασε να πάρουν το όχημα τους απο αγροτικό δρόμο στη βουνοπλαγιά της Οδού όπου διέμεναν σε σπίτι για να μαζέψουν κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα και να βρουν ένα δρόμο διαφυγής από τις φλόγες.

Δεν πρόλαβαν , αφού μέχρι να πάρουν τα πράγματα τους και το δρόμο της επιστροφής, οι φλόγες βρέθηκαν μπροστά τους, αναγκάζοντας τους να κατέβουν απο το αυτοκίνητο και αρχίζοντας να τρέχουν ο καθένας ξεχωριστά στην αντίθετη κατεύθυνση ανεβαίνοντας στην βουνοπλαγιά όπου διένυσαν απόσταση τετρακοσίων μέτρων απο το αυτοκίνητο. Ωστόσο οι φλόγες τους πρόλαβαν και ξεψύχησαν ντυλιγμένοι απο τη φωτιά.

Απο την άλλη σύμφωνα με την εκδοχή του Κοινοτάρχη Οδούς Μενέλαο Φιλίππου όταν λήφθηκε απόφαση για εκκένωση της Οδού οι κάτοικοι κλήθηκαν να μεταβούν στην Πλατεία, αλλά φαίνεται ότι οι τέσσερις αλλοδαποί που βρίσκονταν σε αγροτική περιοχή, δεν κατάφεραν να μεταβούν στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι τέσσερις προσπάθησαν να φύγουν από τη Κοινότητα με ένα φορτηγάκι και κατευθύνονταν πάνω από τη βουνοπλαγιά, αφού οι φλόγες ήταν κάτω από το βουνό προς τα πάνω, ωστόσο πιθανόν λόγω του πυκνού καπνού από φωτιά, δημιουργήθηκε σύγχυση με αποτέλεσμα το φορτηγάκι να ανατραπεί.

Τα τέσσερα άτομα βγήκαν από το φορτηγάκι και προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και απανθρακώθηκαν. Ο τελευταίος εργάτης εντοπίστηκε περίπου 300 μέτρα από το όχημα, κάτι που αποδεικνύει πως προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά δεν έγινε κατορθωτό.

Νεαροί σε ηλικία καθώς πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας απο 24 έως 35 ετών. Ο ένας απο τους τέσσερις καταλείπει οικογένεια. 

Τέσσερις άνθρωποι που πάλευαν για την επιβίωση τους μαζεύοντας τομάτες σε καλλιέργειες της περιοχής. Κανέας απο τους κατοίκους δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν με αυτό τον τρόπο.

Η πυρινη λαιλαπα κατέκαψε 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top