Δυο άτομα παρασύρθηκαν με σανίδες στην παραλία του Lady's Mile - Κινδύνεψε με πνιγμό λουόμενους στη Λεμεσό

Δυο άτομα παρασύρθηκαν με σανίδες στην παραλία του Lady's Mile - Κινδύνεψε με πνιγμό λουόμενους  στη Λεμεσό

Σε δύο σοβαρά περιστατικά ανταποκρίθηκαν ναυαγοσώστες της επαρχίας Λεμεσού, το τελευταίο 48ωρο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 15:00 χθες Κυριακή 4/7 στην παραλία του Lady's Mile, δύο άτομα 35 ετών περίπου, παρασύρθηκαν με τις σανίδες τους σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από την ακτή, λόγω ισχυρών ανέμων. Ναυαγοσώστες με τη χρήση Jet-ski μετέφεραν με ασφάλεια τα δύο πρόσωπα στην ακτή

Δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 5/7 γύρω στις 14:30 στην παραλία του Κουρίου, όταν λουόμενους κινδύνεψε με πνιγμό αφού παρασύρθηκε από τα κύματα σε απόσταση από την ακτή. Σε κάποια στιγμή λόγω κόπωσης ο λουόμενος κάλεσε σε βοήθεια τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 19, οι οποίοι έσπευσαν να τον μεταφέρουν στην ακτή με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE