«Μίλησαν» οι νεκροτομές των τεσσάρων θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους

«Μίλησαν» οι νεκροτομές των τεσσάρων θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς – Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς των τεσσάρων θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς.

Οι νεκροτομές διενεργήθηκαν από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Ο θάνατος των τεσσάρων προήλθε από απανθράκωση, ενώ δείγματα λήφθηκαν και για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, όπως επίσης και δείγματα DNA. 

Οι σοροί των θυμάτων αναμένεται να μεταφερθούν στην Αίγυπτο, με την Κυβέρνηση να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα.

Τα 4 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στην φονική πυρκαγιά

Ο Αιζάτ Σαλάμα Γιουσέφ, 36 ετών και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Εργαζόταν στην Κύπρο τέσσερα χρόνια.


Ο Μαρτζούκου Σορτί Μαρζού, 36 ετών, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Εργαζόταν στην Κύπρο πέντε χρόνια.


Ο Ναγκίτ Ναμπίλ Γιουνάν, 24 ετών. Εργαζόταν στην Κύπρο ένα χρόνο.


Ο Ελιάς Μιλάτ Φαρούκ, 25 ετών. Εργαζόταν στην Κύπρο ένα χρόνο.


Και οι τέσσερις από την Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE