Σφοδρή σύγκρουση οχήματος σε δέντρο στην Πάφο – Μυστήριο με την εξαφάνιση του οδηγού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σφοδρή σύγκρουση οχήματος σε δέντρο στην Πάφο – Μυστήριο με την εξαφάνιση του οδηγού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 6 Ιουλίου, στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα ενοικιάσεως συγκρούστηκε βίαια σε κυπαρίσσι.

Μυστήριο ωστόσο προκαλεί η εξαφάνιση του οδηγού, με τις Αρχές να διενεργούν έρευνες για εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έρευνες έγιναν και σε νοσοκομεία χωρίς να εντοπιστεί κάποιος τραυματίας που να νοσηλεύτηκε τις ώρες που πιθανόν να σημειώθηκε το ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν το πρωί της Τρίτης 6/7 μέλη της τροχαίας όπου διενεργούν εξετάσεις, έτσι ώστε να διαφανούν οι συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο. Οι Αρχές αναζητούν μαρτυρίες, ενώ θα εξεταστεί και υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι ούτε η ακριβής ώρα δεν είναι ακόμη γνωστή με την Αστυνομία να προσδιορίζει χρονικό πλαίσιο από τις 2:00 μέχρι και τις 5:00 τα ξημερώμτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE