Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, ο ΟΚΥπΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥΠΥ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ και στελέχη της Επιχειρησιακής Ομάδας του Οργανισμού για τον κορωνοϊο ενημέρωσαν τον Υπουργό Υγείας, και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου «για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, καθώς και για το πλάνο επέκτασης  κλινών σε κοινούς θαλάμους και σε μονάδες εντατικής θεραπείας στην περίπτωση αύξησης των νοσηλευόμενων».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE