Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, ο ΟΚΥπΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥΠΥ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ και στελέχη της Επιχειρησιακής Ομάδας του Οργανισμού για τον κορωνοϊο ενημέρωσαν τον Υπουργό Υγείας, και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου «για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, καθώς και για το πλάνο επέκτασης  κλινών σε κοινούς θαλάμους και σε μονάδες εντατικής θεραπείας στην περίπτωση αύξησης των νοσηλευόμενων».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE