Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μετακίνησης μηχανοκίνητου οχήματος, θα κλείσει για μια περίπου ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα τροχαία οδική σύγκρουση.

Η Τροχαία κίνηση προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, από την έξοδο Κόρνου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE