Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μετακίνησης μηχανοκίνητου οχήματος, θα κλείσει για μια περίπου ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα τροχαία οδική σύγκρουση.

Η Τροχαία κίνηση προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, από την έξοδο Κόρνου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE