Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μετακίνησης μηχανοκίνητου οχήματος, θα κλείσει για μια περίπου ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα τροχαία οδική σύγκρουση.

Η Τροχαία κίνηση προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, από την έξοδο Κόρνου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.