Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μετακίνησης μηχανοκίνητου οχήματος, θα κλείσει για μια περίπου ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα τροχαία οδική σύγκρουση.

Η Τροχαία κίνηση προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, από την έξοδο Κόρνου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE