Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού

Κλείνει ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω μετακίνησης μηχανοκίνητου οχήματος, θα κλείσει για μια περίπου ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στο σημείο όπου σημειώθηκε νωρίτερα τροχαία οδική σύγκρουση.

Η Τροχαία κίνηση προς Λεμεσό, θα διοχετεύεται, από την έξοδο Κόρνου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE