Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου.

Σήμερα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, παρευρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο Ε, όπου και ενημερώθηκαν για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας αλλά και για τους σχεδιασμούς που έχουν ως στόχο το ποσοστό εμβολιασμού να ανέλθει στο 70% μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο παρευρέθηκαν διενεργήθηκαν 1517 εμβόλια της Pfizer, ενώ μετά τα κίνητρα του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν 3200 εμβολιασμοί νέων οι οποίοι θα έχουν τη συγκατάθεση των γονέων τους, όπως επισήμανε η κυρία Γιαννάκη.

Το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης έφτασε μέχρι το 65,5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE