Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου.

Σήμερα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, παρευρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο Ε, όπου και ενημερώθηκαν για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας αλλά και για τους σχεδιασμούς που έχουν ως στόχο το ποσοστό εμβολιασμού να ανέλθει στο 70% μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο παρευρέθηκαν διενεργήθηκαν 1517 εμβόλια της Pfizer, ενώ μετά τα κίνητρα του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν 3200 εμβολιασμοί νέων οι οποίοι θα έχουν τη συγκατάθεση των γονέων τους, όπως επισήμανε η κυρία Γιαννάκη.

Το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης έφτασε μέχρι το 65,5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE