Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Χ. Γιαννάκη: Ανεβάζει ρυθμούς το εμβολιαστικό πρόγραμμα με εμβόλια σε νέους -ΒΙΝΤΕΟ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Κύπρου.

Σήμερα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, παρευρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο Ε, όπου και ενημερώθηκαν για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας αλλά και για τους σχεδιασμούς που έχουν ως στόχο το ποσοστό εμβολιασμού να ανέλθει στο 70% μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο παρευρέθηκαν διενεργήθηκαν 1517 εμβόλια της Pfizer, ενώ μετά τα κίνητρα του Υπουργικού Συμβουλίου αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν 3200 εμβολιασμοί νέων οι οποίοι θα έχουν τη συγκατάθεση των γονέων τους, όπως επισήμανε η κυρία Γιαννάκη.

Το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης έφτασε μέχρι το 65,5%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE