Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε στέγη ανηλίκων στη Λάρνακα

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε στέγη ανηλίκων στη Λάρνακα

Φωτιά ξέσπασε στις 2:00 τα ξημερώματα στην στέγη ανηλίκων ασυνόδευτων παιδιών στην Λάρνακα. Τα 21 ανήλικα παιδιά που υπήρχαν εντός της στέγης τα έβγαλαν εκτός του κτιρίου με ασφάλεια οι δυο φροντίστριες της στέγης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο έσπευσαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέλη της οποίας κατέσβησαν την πυρκαγιά και έκαναν εξαερισμό του κτιρίου.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο όπου ξέσπασε ενώ οι καπνοί και η θερμότητα επηρέασε ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου της στέγης.

Διερεύνηση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά θα διενεργήσει σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.