Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε στέγη ανηλίκων στη Λάρνακα

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε στέγη ανηλίκων στη Λάρνακα

Φωτιά ξέσπασε στις 2:00 τα ξημερώματα στην στέγη ανηλίκων ασυνόδευτων παιδιών στην Λάρνακα. Τα 21 ανήλικα παιδιά που υπήρχαν εντός της στέγης τα έβγαλαν εκτός του κτιρίου με ασφάλεια οι δυο φροντίστριες της στέγης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο έσπευσαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέλη της οποίας κατέσβησαν την πυρκαγιά και έκαναν εξαερισμό του κτιρίου.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στο δωμάτιο όπου ξέσπασε ενώ οι καπνοί και η θερμότητα επηρέασε ολόκληρο τον όροφο του κτιρίου της στέγης.

Διερεύνηση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά θα διενεργήσει σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE