ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση - Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση - Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα

Συνεχίζουν και σήμερα οι ψηλές θερμοκρασίες και το Σαββατοκύριακο μας υποδέχεται με κίτρινη προειδοποίηση. Η Μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία που αναμένεται να φτάσει μέχρι τους 40 βαθμούς.

 Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά, το απόγευμα, στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά, κυρίως στα νότια και στα ανατολικά παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται νωρίς το απόγευμα δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top