Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Θέση αυτή τη φορά παίρνει με ανάρτηση του ο Χρύσανθος Τσουρούλης για το θέμα των κατά παραγγελία πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στον ΠΙΣ και στις Ιατρικές Εταιρίες ειδικοτήτων, τους οποίους καλεί να βγουν μπροστά να δώσουν κατεύθυνση για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ντροπή και θυμό μαζί είναι τα συναισθήματα που περιγράφει καυστικά ο κύριος Τσουρούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

«Δεν έχω λόγια! Ντροπή και θυμός μαζί! Που είναι ο ΠΙΣ και οι Ιατρικές Εταιρίες των Ειδικοτήτων να βγουν μπροστά, να δώσουν κατεύθυνση και να περισώσουν το δικό τους κύρος και επιστημοσύνη; Κύπρος: Κοινό μυστικό τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE