Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμική δόνηση 6,1 – 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Κελέβης, στο κεντρικό τμήμα του αρχιπελάγους της Ινδονησίας, σύμφωνα με σεισμολόγους.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές ως εδώ.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 Ρίχτερ.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC) εκτίμησε πως επρόκειτο για σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε πως το εστιακό βάθος του ήταν 102 χιλιόμετρα.

Η ινδονησιακή εθνική υπηρεσία γεωφυσικής εκτίμησε επίσης ότι ο σεισμός ήταν 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε ότι το εστιακό βάθος του ήταν 112 χιλιόμετρα, 10 χλμ. κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.