Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμική δόνηση 6,1 – 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Κελέβης, στο κεντρικό τμήμα του αρχιπελάγους της Ινδονησίας, σύμφωνα με σεισμολόγους.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές ως εδώ.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 Ρίχτερ.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC) εκτίμησε πως επρόκειτο για σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε πως το εστιακό βάθος του ήταν 102 χιλιόμετρα.

Η ινδονησιακή εθνική υπηρεσία γεωφυσικής εκτίμησε επίσης ότι ο σεισμός ήταν 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε ότι το εστιακό βάθος του ήταν 112 χιλιόμετρα, 10 χλμ. κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE