Ελλάδα - Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται μωρό ενός έτους

Ελλάδα - Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται μωρό ενός έτους

Με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» εισήχθη μωρό μόλις 12 μηνών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει τυχόν υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ το παιδάκι έφτασε με τους τουρίστες γονείς του στη χώρα μας όταν η υγεία του παρουσίασε ξαφνικά επιδείνωση και διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Το μωρό δεν είναι διασωληνωμένο, ενώ δεν χρειάζεται υποστήριξη αναπνοής.

newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE