Ελλάδα - Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται μωρό ενός έτους

Ελλάδα - Κορονοϊός: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται μωρό ενός έτους

Με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» εισήχθη μωρό μόλις 12 μηνών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει τυχόν υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ το παιδάκι έφτασε με τους τουρίστες γονείς του στη χώρα μας όταν η υγεία του παρουσίασε ξαφνικά επιδείνωση και διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Το μωρό δεν είναι διασωληνωμένο, ενώ δεν χρειάζεται υποστήριξη αναπνοής.

newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE