ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων – Εξηγεί γιατί νοσούν και οι εμβολιασμένοι – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο νέων μέτρων – Εξηγεί γιατί νοσούν και οι εμβολιασμένοι – ΒΙΝΤΕΟ

Για την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, τα αρνητικά ρεκόρ της Κύπρου τις τελευταίες μέρες αλλά και το ενδεχόμενο νέων περιοριστικών μέτρων, μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως υπάρχει μια σταθεροποίηση της τελευταίες μέρες, παρόλα τα σκαμπανεβάσματα, σημειώνοντας πως χθες (Κυριακή), κατεβήκαμε κάτω από τα 900.

Παράλληλα ανέφερε πως όταν ο ίδιος έκανε την βόλτα μέσα στο Σαββατοκύριακο χαροποιήθηκε όταν είδε κόσμο να φορεί την μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, ωστόσο όπως τόνισε υπήρχαν πολλοί, οι οποίοι αφαίρεσαν την μάσκα σε χώρους που είναι υποχρεωτική.

Σε ό,τι αφορά την εμβολιαστική κάλυψη, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε πως δεν κάνουμε στην Κύπρο τεστ αντισωμάτων, άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσοι είναι δύσκολο να κολλήσουν.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE