Τρίτη δόση εμβολίου στην Κύπρο - Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα - Θα είναι η τελευταία;

Τρίτη δόση εμβολίου στην Κύπρο - Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα - Θα είναι η τελευταία;

Ποικίλα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από το εμβολιαστικό πλάνο στην Κύπρο, αλλά και σε όλη την Ευρωπή, με την τρίτη δόση να φέρνει μαζί της και προβληματισμούς στους ήδη εμβολιασμένους, αλλά και στους ανεμβολίαστους.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, Έλενα Παναγιωτοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, ξεκαθάρισε ότι η Κύπρος θα ακολουθήσει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Όπως ανάφερε η κα. Παναγιωτοπούλου, η Κύπρος συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων δίνοντας όλα τα στοιχεία, όπως και οι υπόλοιπες χώρες. Από αυτά τα στοιχεία, όπως η αποτελεσματικότητα και το πως εξελίσσεται ο ιός, η τρίτη δόση, ποια είναι, πότε πρέπει να δοθεί, ποια εμβόλια μπορούν να την προσφέρουν εξαρτάται το πως θα προχωρήσει το πλάνο. Όλα αυτά αξιολογούνται και ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο Οργανισμός, θα πράξει και η Κύπρος.

Η κα. Παναγιωτοπούλου, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχει μια προσοχή για την τρίτη δόση, θα είναι η τελευταία; Ποια θα είναι; Ποιος είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δοθεί;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.