ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα μοιάζει ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται – Εμβόλια και νέα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα μοιάζει ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται – Εμβόλια και νέα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα τον χειμώνα, όταν θα μπούμε σε κλειστούς χώρους, δήλωσε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και με μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στη εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Τρίτης, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε πως, παρατηρείται μια σταθεροποίηση τις τελευταίες μέρες, ενώ ενθαρρυντικούς χαρακτήρισε τους χθεσινούς αριθμούς, καθώς όπως είπε λόγω του Σαββατοκύριακου, την Δευτέρα γίνονται περισσότερες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα εξέφρασε την ανησυχία του για τις νοσηλείες, καθώς πολλά από τα θετικά κρούσματα που εντοπίζονται καθημερινά θα πρέπει να νοσηλευτούν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του εμβολιασμού, υπογράμμισε πως το 57,4% είναι ικανοποιητικότατο ποσοστό.

Για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται φέτος, ο Δρ. Καραγιάννης, είπε πως προέχει να αυξηθεί περαιτέρω η εμβολιαστική κάλυψη τώρα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE