ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα μοιάζει ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται – Εμβόλια και νέα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα μοιάζει ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται – Εμβόλια και νέα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα τον χειμώνα, όταν θα μπούμε σε κλειστούς χώρους, δήλωσε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και με μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στη εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Τρίτης, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας ανέφερε πως, παρατηρείται μια σταθεροποίηση τις τελευταίες μέρες, ενώ ενθαρρυντικούς χαρακτήρισε τους χθεσινούς αριθμούς, καθώς όπως είπε λόγω του Σαββατοκύριακου, την Δευτέρα γίνονται περισσότερες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα εξέφρασε την ανησυχία του για τις νοσηλείες, καθώς πολλά από τα θετικά κρούσματα που εντοπίζονται καθημερινά θα πρέπει να νοσηλευτούν.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του εμβολιασμού, υπογράμμισε πως το 57,4% είναι ικανοποιητικότατο ποσοστό.

Για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται φέτος, ο Δρ. Καραγιάννης, είπε πως προέχει να αυξηθεί περαιτέρω η εμβολιαστική κάλυψη τώρα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE