Τριψήφιος αριθμός στα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τριψήφιος αριθμός στα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατό τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από 20.035 εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», 5 κρούσματα αφορούν άτομα που έφθασαν από το εξωτερικό, 12 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 87 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Όπως αναφέρεται, 31 άτομα διαμένουν στη Λευκωσία, 45 στην Κερύνεια, 7 στην Αμμόχωστο, 1 στη Μόρφου, 2 στη Λεύκα και 1 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται στα 9.288 (36 νεκροί).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE