Συνεχίζονται οι εισφορές για τους πυρόπληκτους

Συνεχίζονται οι εισφορές για τους πυρόπληκτους

Μετά την πρωτοφανή καταστροφή που βίωσαν από τη φονική πυρκαγιά οι ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, συνεχίζονται οι εισφορές προς ενίσχυση των πληγέντων.

Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, θέλοντας να συμβάλει ηθικά και υλικά στην προσπάθεια επούλωσης των πληγών που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα για άμβλυνση των δυσμενών επιπτώσεων στους κατοίκους και το περιβάλλον, αποφάσισε προς το σκοπό αυτό, να συνεισφέρει το συμβολικό ποσό των €20.000 Ευρώ, από τις μηνιαίες συνδρομές των μελών της.

Εξάλλου, μέρος των εσόδων της παράστασης από την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Εσμέ, του Σπύρου Περεσιάδη, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, θα διατεθούν μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ, προς τους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.